Specialiteiten


USA - Canada

Je zal weten dat de aanbiedingen op de Belgische markt voor de USA en CANADA vrij groot zijn. Weet ook dat een bezoek aan de USA en/of CANADA écht niet kan vergeleken worden met een ritje doorheen België. Alles hangt af van hetgeen je wil gaan bekijken. Vooreerst, neem voldoende tijd voor een bezoek aan een van deze landen - hou rekening met de afstanden.

Voor de bestemmingen in de USA, zowel wat betreft Florida als de Westkust, of een citytrip naar New York, werken wij alleen samen met gespecialiseerde en échte kenners van het land. Evenzeer geldt dit voor CANADA. Onze kennis op deze bestemmingen willen wij graag met u delen. 

Op eenvoudig verzoek en in samenspraak met de klant maken wij graag een “Programma op maat” voor onze klanten.

Hierdoor kan je zelf bepalen: - wat je wil zien - wanneer je dat wil zien - en het budget dat je wil spenderen. Bovendien zoeken wij samen naar de meest gunstige vliegroute op dat ogenblik en naar de beste prijs/kwaliteit vliegtuigmaatschappij voor je programma.

Zéér belangrijk voor de USA en CANADA: wij bieden alléén autoverhuur aan met werkelijk een allesomvattende verzekering, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Dit vinden wij zeer belangrijk.

Voor het samenstellen van een gepersonaliseerd programma vragen wij vooraf een vergoeding welke in mindering gebracht wordt indien het programma daadwerkelijk geboekt wordt! Je zal begrijpen dat het uitwerken, opzoeken en samenstellen van een maatprogramma veel tijd in beslag neemt.

Goede afspraken maken goede vrienden.

Voor een gepersonaliseerd maatprogramma kan je bovendien beschikken over een zeer uitgebreid en gedetailleerd roadbook

Natuurlijk zijn er ook kant en klare rondreizen in de verschillende beschikbare brochures.

Cruises

Wees nu eens eerlijk, wie droomt er niet van ….. ??

Als water zo gezond is voor het menselijk lichaam, dan is een reis op het water zéker zo gezond voor onze geest ….

U houdt van de mooie dingen in het leven en weet als geenander deze mooie dingen ook naar waarde te schatten. Reizen naar droombestemmingen, belangstelling voor de plaatselijke bevolking en hun cultuur, ook dit behoort tot deze mooie dingen.

Echte vrijheid, genieten van de luxe aan boord, een adembenemende schoonheid voor zover het oog reikt, exotische aanleghavens, wuivende palmbomen welke je verwelkomen op hagelwitte stranden ….. minstens éénmaal in je leven moet je het meegemaakt hebben.

Aan boord worden uw verwachtingen zeker overtroffen, alleen het allerbeste is goed genoeg.

U geniet, in alle vrijheid, van een onvergelijkbare service of met bepaalde rederijen van een wérkelijk “All-Inclusive” droompakket.

Uw cruiseschip is eigenlijk een luxe-hotel dat je overal volgt, en, zonder het voortdurend in- en uitpakken van je bagage, telkens weer naar een andere bestemming brengt.

Kortom, cruisen is genieten van ieder moment, en dat heb je verdiend!

 

Je ziet maar wij stellen alles in het werk om van je reis daadwerkelijk een onvergetelijke reis te maken.