Huwelijksreizen

Uw huwelijksreis, waarschijnlijk de belangrijkste reis van uw leven!

Selectair PLANET TRAVEL zal, in samenspraak met uzelf, de behoeften en verlangens voor deze reis nagaan. Een huwelijksreis hoeft niet altijd synoniem te zijn van duur of extravagant. Neen, het jonge koppel moet in de eerste plaats volop kunnen genieten van hun prille geluk.

Wanneer dit dan nog kan geschieden in een voor hen juiste locatie, kortbij of ver weg, kan niets of niemand dit jonge geluk nog verstoren.

De voorbereiding van een huwelijksreis kan men beter enige tijd op voorhand plannen, want hoe meer de huwelijksdatum nadert hoe meer bijkomende dingen er nog dienen te gebeuren en worden bepaalde details van de reis soms uit het oog verloren. En dat mag toch niet gebeuren.

Vanaf het eerste contact met uw reisadviseur van “Selectair” PLANET TRAVEL,  zal u reeds overtuigd zijn dat u de organisatie van uw huwelijksreis in goede en vakkundige handen hebt gegeven. Uw reis is hier reeds voor een stukje begonnen!

Vanaf dit eerste ogenblik tot op het ogenblik van uw terugkomst zal uw reisadviseur u ongemerkt begeleiden en volgen, zodat hij of zij er zeker van is dat er helemaal niets kan mislopen.

En natuurlijk ….. bij een huwelijksreis hoort ook een mooi geschenk.

U zal van ons, bij het afhalen van de reisdocumenten, een mooi en passend geschenk ontvangen waar je nog lang van kan genieten. Wat dit geschenk is kunnen wij je hier nog niet vertellen, maar bij de reservatie van je reis zullen wij je dit graag kenbaar maken.

 Maak een afspraak in ons kantoor wanneer het u past - zo kunnen we uw huwelijksreis rustig en ongestoord bespreken. 

 

Ontdek hieronder enkele prachtige Adults Only "Honeymoon" hotels in de Caraïben.

-> Dominikaanse Republiek

- Hotel Secrets Royal Beach Punta Cana - met gratis VIP DRIVE naar en van de luchthaven.

-> Mexico Cancun en Playa Mujeres

- Hotel Secrets Maroma Beach Riviera Cancun - met gratis VIP DRIVE naar en van de luchthaven

- Hotel Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort

-> Jamaica

- Hotel Secrets Wild Orchid Montego Bay - met gratis VIP DRIVE naar en van de luchthaven