USA

             

Je zal weten dat de aanbiedingen op de Belgische markt voor de USA vrij groot zijn.

Weet ook echter dat een bezoek aan de USA écht niet kan vergeleken worden met een ritje doorheen België. Alles hangt af van hetgeen je wil gaan bekijken.

Vooreerst, neem voldoende tijd voor een bezoek aan de USA.

Voor de bestemmingen in de USA, zowel wat betreft Florida als de Westkust, of een citytrip naar New York, werken wij alleen samen met gespecialiseerde en echte kenners van het land.

Er zijn natuurlijk ook de kant en klare rondreizen in de verschillende brochures.

Maar op eenvoudig verzoek maken wij graag een “Programma op maat” voor onze klanten.

Hierdoor kan je zelf bepalen: - wat je wil zien - wanneer je dat wil zien - en het budget dat je wil spenderen. Bovendien zoeken wij samen naar de meest gunstige vliegroute op dat ogenblik en naar de beste prijs/kwaliteit vliegtuigmaatschappij voor je programma.

Ook zeer belangrijk voor de USA: wij bieden alléén autoverhuur aan met werkelijk een allesomvattende verzekering, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Dit alles vinden wij toch zeer belangrijk.

Voor het samenstellen van zulk een programma vragen wij wel vooraf een kleine vergoeding dewelke je volledig terugkrijgt indien het programma daadwerkelijk ook geboekt wordt!

Goede afspraken maken goede vrienden.

Wij bieden voor ons “Programma op maat” ook de mogelijkheid aan om over een zeer gedetailleerd “Roadboek” te kunnen beschikken, met volledige informatie van A tot Z van je rondreis.

Je ziet maar “Selectair” PLANET TRAVEL stelt alles in het werk om van je USA-reis daadwerkelijk een onvergetelijke reis te maken.